Veldhovens Muziekkorps brengt weer muziek in de straat

Op zaterdag 19 september tussen 17:30 en 18:30 uur brengt het Veldhovens Muziekkorps weer wat muziek in de straten van Veldhoven-dorp. Na een lange periode waarin de meeste activiteiten stil kwamen liggen en programma’s geen doorgang konden vinden gloort er weer licht aan de horizon. Het VMK is één van de active verenigingen in Veldhoven-dorp en wil met deze muzikale rondwandeling laten zien dat de vereniging nog springlevend is. 

Donateursactie

Jaarlijks houd de harmonie in de maand september haar donateurs-actie, waarbij wij een financiële bijdrage vragen voor de vereniging voor het organiseren van muzikale activiteiten in ons dorp. Omdat wij niet willen bijdragen aan de verspreiding van het Coronavirus zullen wij u dit jaar niet bij u aanbellen met het verzoek om een donatie. Mocht u onze vereniging toch graag financieel willen steunen dan kunt u uw bijdrage overmaken op IBAN NL15RABO0153603747 o.v.v. donatie.

Vrienden van het VMK

Onze vereniging wordt ook gesteund door een losstaande “Stichting Vriendenclub Veldhovens Muziekkorps” waarvan u lid kunt worden. Het stichtingsbestuur bestaat uit voorzitter Karel de Geus van Karel de Geus muntveilingen, secretaris Wiljan Bazelmans van Bazelmans Audio Visual en Henk van Kruijsdijk van Notarishuys Veldhoven.
Meer informatie over onze vriendenclub vind u op onze website of neem telefonisch contact op met onze secretariaat:0499-846888.

Roll over Veldhoven

Inmiddels zijn we weer druk aan het repeteren voor een mooi muzikaal programma in 2021. Voor 31 Okotober a.s. stond een grote Rock & Rollshow op het programma in theater de Schalm. Het VMK samen met Nova Borgers, geselecteerde zangers en zangeressen en dansers van dansschool Le Haen stond garant voor een avond muziekspectakel. Helaas kan die met de huidige maatregelen niet in de oorspronkelijke vorm doorgaan, maar die houd u van ons te goed in oktober 2021.

Maar u krijgt wel een voorproefje tijdens ‘De Schalm Verlicht Muziekspecial’. Te gast zijn verschillende artiesten en muziekliefhebbers waarbij u na afloop een coronaproof voorproefje krijgt van Roll over Veldhoven 2021. Kaarten a €7,50 voor deze avond zijn verkrijgbaar via de theaterkassa van theater de Schalm.

Lid worden van het VMK

Altijd een instrument gespeeld, en nu verhuisd naar Veldhoven? Of woon je al een tijdje in Veldhoven maar heeft de muziek even op een lager pitje gestaan? Dan is het Veldhovens Muziekorps op zoek naar jou! Maar ook als je gewoon zin hebt om bij een leuk orkest in Veldhoven te komen spelen ben je natuurlijk van harte welkom!

Neem eens een kijkje op onze website 

Scroll naar boven