Roll Over Veldhoven

Wij staan in de startblokken om op 11 november helemaal los te gaan bij Roll Over Veldhoven. Een nieuw uniek programma voor Veldhoven waarbij u gaat meezingen op bekende rock & roll muziek van weleer! Hiervoor zal Theater de Schalm worden omgedoopt in een rock & rollcafe waar talentvolle zangers en zangeressen compleet met een 25 koppig popkoor hits ten gehore zullen brengen.

Roll over Veldhoven is een samenwerkingsproject van Veldhovens Muziekkorps, Singshop Eindhoven en Sjoert Bossers directeur van Theater de Schalm. Na 2 auditierondes zijn zangers en zangeressen geselecteerd en hebben vervolgens een coachingstraject doorlopen bij Nova Borgers.

Na het samenstellen van het programma heeft het Veldhovens Muziekkorps, dat voor deze gelegenheid aangevuld zal worden met een combo, een arrangeur ingeschakeld om de muziek te schrijven voor dit orkest.

Medewerkers van het theater gaan hun uiterste best doen om een sfeervol rockcafé te creëren en last but not Least zullen de dansers van The Boogy Academie het meezingfeest completeren.
Een unieke avond rocken in Veldhoven dat wil je niet missen !

Presentatie van deze avond is in handen van zangeres/zangcoach en eigenaresse van Singshop Eindhoven “Nova Borgers”. Algehele muzikale leiding is in handen van de dirigent van het Veldhovens Muziekkorps “Ralf Schreurs”

De kaartjes kosten 10 Euro en zijn te bestellen aan de theaterkassa van Theater De Schalm (LINK).

Scroll naar boven