Programma “Eeuwfeest aan de Gender”

Samenwerking tussen het Veldhovens Muziekkorps en Echt Veldhovenz Luidkeels met als doel een weekend vol muziek in het kader en teken van 100 jaar Veldhoven.

Zaterdagavond
Zomereditie meezingfestijn “Echt Veldhovenz Luidkeels“ met medewerking van het Luidkeels orkest, koor en diverse solisten
Inloop 20:00 uur. Aanvang programma 21:00 uur

Zondagmorgen
Frühshoppen met Blaaskapel Brabant speciaal voor de Veldhovense senioren.
Deze ochtend wordt georganiseerd in samenwerking met K.B.O. Veldhoven.
Aanvang 11:00 uur

Zondagmiddag
Muzikale middag met het Veldhovens Muziekkorps. Een luchtig programma waaraan meewerken de beide slagwerkgroepen, het opleidingsorkest en het harmonieorkest.
Aanvang: ± 13:30 uur

Zondagmiddag
Een spetterend optreden van Bertus Borgers en zijn familieband.
Aanvang: ± 16:15 uur

Zondagmiddag
Het eeuwfeest zal worden afgesloten door een optreden van stoeprandorkest “de Kwelpiepers uit Eindhoven

Locatie
Het “eeuwfeest aan de Gender” zal plaatsvinden op “De Plaatse in Veldhoven-dorp”. Het plein zal worden ingericht met een overkapping van 45 x 20 meter uiteraard voorzien van uitstekende geluid en licht installaties alsmede een aantal beeldschermen. Uiteraard is er een sanitaire voorziening, en op zondag een springkussen voor de kinderen.

Voor zowel zaterdag als zondag is legitimatie en (voor iedereen ouder dan 12 jaar) een Corona check verplicht en bedraagt het maximale bezoekersaantal 750 personen !

Op de zaterdagavond gaat voor het onderdeel “Echt Veldhovenz Luidkeels” de toegang van de Plaatse open vanaf 19:00 uur. Voor het zondag programma is de toegang van de Plaatse open vanaf 10:00 uur.

Scroll naar boven