Nieuwe voorzitter voor het Veldhovens Muziekkorps

André Boereboom

Op de vanwege Covid 19 uitgestelde ledenvergadering van 6 juli jongstleden heeft André Boereboom de voorzittershamer van het Veldhovens Muziekkorps overgenomen van Gerard Coppens. Toen Gerard Coppens 13 jaar geleden het voorzitterschap overnam van Gerard Donkers gaf hij al meteen aan dat de functie van voorzitter eindig moet zijn. Maximaal zo’n 2 à 3 zittingsperioden. Het is een jaartje langer geworden maar met een goede kandidaat in de persoon van André Boereboom was dit een mooi moment voor Gerard om zijn functie over te dragen. Gelukkig blijft Gerard zich inzetten voor zijn geliefde harmonie en gaat hij zich nu inzetten bij een van de commissies binnen de vereniging.

De nieuwe voorzitter André Boereboom is evenals zijn partner al enkele jaren trouw lid van het Veldhovens Muziekkorps waar hij tenorsaxofoon speelt. André is woonachtig in Veldhoven (Zeelst) en directeur eigenaar van Boereboom stekcultures gevestigd in Eindhoven. André heeft een ruime bestuurservaring en was tot voor kort penningmeester van Handboogvereniging VZOD-Zeelst.

Na de bestuurswissel tijdens de ledenvergadering dankte André de leden voor het in hem gestelde vertrouwen om het Veldhovens Muziekkorps te mogen leiden samen met de collega bestuursleden. André gaf aan wat hij als speerpunten ziet voor de komende periode met als hoofddoelstelling “een bloeiende vereniging midden in de Veldhovense samenleving”. Uiteraard werd de nu “oud voorzitter” Gerard bedankt voor zijn inzet als voorzitter die een goede basis achterlaat om met vertrouwen verder te bouwen aan de vereniging.

Klik HIER voor foto’s van deze jaarvergadering.

Scroll naar boven