Muziek aan de Gender

Op zondagmiddag 12 juni aanstaande, van 14.00 tot 17.30 uur, zal op en bij de Kiosk op de Plaatse in Veldhoven-dorp weer een gezellige muzikale middag plaatsvinden georganiseerd door het Veldhovens Muziekkorps.

Het is voor het Veldhovens Muziekkorps inmiddels een traditie om jaarlijks een muzikale middag te organiseren waarbij alle geledingen van het korps zich presenteren.
Daarnaast is er ook altijd een gastoptreden van een kapel uit de omgeving.

Het programma gaat van start met optredens van onze slagwerkgroepen en het opleidingsorkest. Het opleidingsorkest staat o.l.v. dirigent Stef Bazelmans. In dit orkest spelen zowel jongeren als volwassen muzikanten die zich verder bekwamen voor het spelen in het harmonieorkest.
Van de optredens van onze slagwerkgroepen o.l.v. Paul van Lokven is inmiddels bekend dat dit veelal gepaard gaat met spektakel. Herinnert u zich nog de act op kliko’s tijdens het eeuwfeest ?

Na een korte pauze zal het harmonieorkest van zich laten horen. Dit orkest staat sinds 2 jaar onder leiding van dirigent Ralf Schreurs en zal een licht gevarieerd programma brengen. Wist u trouwens dat zij volop aan het repeteren zijn voor een Rock en Roll avond in de Schalm op 11 november aanstaande. Beslist de moeite waard om eens kennis te maken met een andere kant van ons harmonieorkest.

Onze gastkapel is dit jaar “Die Stall-Freunde” uit Wintelre. Een kapel inmiddels bekend in binnen- en buitenland. Hun repertoire bestaat naast Tsjechische- uit vele herkenbare muziekstukken, kortom zeker de moeite waard.

Zoals gezegd zal de Plaatse weer worden ingericht met een gezellig terras, waar u onder het genot van een drankje kunt genieten van muziek, een hapje uit de aanwezige frietkraam en een praatje. Voor de jeugd zal weer een springkussen worden neergezet aangeboden door Stichting SAS, u weet wel de uitgevers van het Infolijntje. En uiteraard is er een toilet aanwezig.

Kennis maken met het Veldhovens Muziekkorps
Bent u onlangs in Veldhoven komen wonen kom dan eens kijken en luisteren en maak geheel vrijblijvend kennis met het Veldhovens Muziekkorps.
Misschien heeft u in het verleden muziek gemaakt en wilt u de draad weer oppakken, of wilt u een blaas- of slagwerkinstrument gaan bespelen en vraagt u zich af hoe dit aan te pakken. Spreek onze leden eens aan en vraag naar de diverse mogelijkheden die wij u als vereniging kunnen bieden.

Scroll naar boven