Henk Coppens 50(+) jaar lid van het Veldhovens Muziekkorps

Op zondag 20 maart 2022 vieren wij het feit dat Henk Coppens 50 jaar lid is van het Veldhovens Muziekkorps. Ter gelegenheid hiervan bieden wij Henk en zijn familie een jubileumconcert aan waaraan alle geledingen van onze vereniging een bijdrage zullen leveren. Verder zijn enkele verrassende aanvullingen gepland o.a. een reünie optreden van het Combo koor.

Tevens wil het VMK alsnog SWOVE (Stichting Welzijn Ouderen Veldhoven) feliciteren met haar 50 jarig bestaan. Dit was gepland in april 2020, maar kon, net als dit jubileumconcert, niet doorgaan vanwege de Corona- beperkingen.

Toch willen we alsnog onze waardering voor het mooie en noodzakelijke werk van SWOVE onderstrepen met een mooi concert. Om alle mantelzorgers, cliënten en vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om dit jubileumconcert bij te wonen, zal live worden gestreamd. De link voor deze livestream kunt u op de dag van het concert vinden op de website van Theater De Schalm (www.deschalm.com). Zo kunt u er op afstand toch echt bij zijn.

Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom om dit (gratis) concert “live” bij te wonen op 20 maart 2022 in Theater De Schalm Meiveld 3 te Veldhoven.

Wij ontvangen u graag tussen 13.30 en 13.45 uur zodat we om 14.00  uur kunnen beginnen met ons concert.

Let op: er worden geen kaarten uitgegeven. U kunt gewoon in de zaal plaatsnemen. Wel geldt: vol is vol.

Scroll naar boven